Aalesund Airport

Aelesund Airport

Et koselig, lite hotell i rolige omgivelser med kort vei til både flyplass og bykjerne.

Beliggenhet

Aalesund Airport Hotel ligger på Valderøya i Giske kommune, 10 minutter fra Vigra flyplass og Ålesund sentrum. Dette hotellet har et perfekt utgangspunkt for turer både i og utenfor jugendstilbyen. Ikke langt unna ligger den kjente Sukkertoppen hvor det er fantastisk utsikt utover atlanterhavsøyene og Ålesund by. En fjelltur i Signalen eller en tur til sandstrendene på Giske er absolutt å anbefale. Korte kjøreturer er det også til Atlanterhavsparken, et av Norges beste akvarier som huser Europas største selattraksjon, Ålesund Museum og Jugendstilsenteret. Giske kirke, som ble bygget så tidlig som på 1100-tallet, finner du ca. 7 kilometer unna.

Rom

På hotellet er det 16 røykfrie gjesterom, alle utstyrt med minibar, private bad med dusj, og kabel-TV. Hotellets personale rengjør rommene hver dag og dersom det skulle være behov er det mulig å få utlevert strykejern/-brett. Alle rommene har gratis trådløst internett. Det tilbys også leiligheter for familier eller til langtidsutleie. Hotellet har to rom som er tilrettelagt for handicappede og det det finnes heis i bygningen.

Fasiliteter

Hotellet har en kafé som er åpen for alle, hele året rundt, hvor det serveres det frokost mot et tillegg, samt andre måltider. Her finnes det også en bar, frisør- og skjønnhetssalong, vaskeritjeneste, dagligvarebutikk og legevakt. Ønsker du et lukket selskap eller møte har hotellet egne lokaler til det på Skjong. Lokalene består av et selskapslokale som passer for kurs, selskaper og samlinger for inntil 25 personer, og et møterom med plass til inntil 10 personer. Aalesund Airport tilbyr gratis parkering og utleie av sykkel.