De fem beste kredittkortene med cashback

P1160019_bearbeitet-1_293644

Elsker du å spare penger? Er du av typen som vet at ører kan bli til kroner, som igjen kan bli til millioner? I så fall vil du ha stor nytte av denne artikkelen, der vi skal se nærmere på de fem beste kredittkortene med cashback. For deg som ikke vet hva cashback er, så er det akkurat hva man skulle tro – altså penger tilbake. Kredittkort som har dette gir deg penger tilbake når du handler, og ved hyppig bruk av kortet er det absolutt ingen umulighet å tjene inn noen tusenlapper her!

Ikano Visa

Ikano Bank har for alvor tatt opp kampen om det norske kredittkortmarkedet, og gjennom sitt kredittkort Ikano Visa ønsker å de å kapre de kundene som vil ha et kredittkort med cashback. Her får du nemlig faste rabatter på både det ene og det andre, med 1% fast rabatt på alt av handel på mat- og dagligvarebutikker. Men bonusen stanser ikke der, for du får også faste 1% rabatt på alt du handler på bensinstasjoner, og denne bonusen øker til 2% dersom du velger en Shell-stasjon. I tillegg får du 10% på leiebil hos Rentalcars.com, samtidig som Ikano Visa har et omfattende rabattprogram. Slettes ikke et dårlig valg av kredittkort med cashback!

Trumf Visa

Trumf_logo_rgbVil du ha såkalt «ekte cashback», så er trolig Trumf Visa det beste alternativet. Her får du nemlig 1% på alle kjøp du utfører over hele verden, og følgelig kan du spare massevis av penger på å bytte ut bankkortet med et kredittkort med cashback.

Bonusen er ikke begrenset til bransje eller nisje, men gjelder absolutt alt av handler. I tillegg så økes denne bonusen til 2% dersom du velger å handle i en utvalgt Trumf-butikk, som blant annet inkludere Meny, Joker, Shell og så videre. Det er ingen øvre beløpsgrense på hvor mye du kan spare opp i bonus her.

Shell MasterCard

Shell MasterCard er et annet alternativ fra Ikano Bank og det optimale valget for deg som ofte fyller tanken hos Shell. Her får du nemlig 40 øre i rabatt på drivstoff, men kortet har også såkalt «ekte cashback» inkludert. Det betyr at du sparer 1% på alle kjøp du gjør over hele verden, uavhengig av kjede eller bransje. Dette kredittkortet har altså to i ett – i den grad at du får både bensinbonus samt cashback på alle andre kjøp. Trolig den mest komplette erstatteren til et bankkort.

Norwegian-kortet

Fra Bank Norwegian, for øvrig eid av flyselskapet Norwegian, så kan du søke om et kredittkort med cashback. Det heter simpelthen Norwegian-kortet og gir deg også cashback på alle kjøp over hele verden. Bonusen her er dog begrenset til bruk på flybilletter hos flyselskapet Norwegian, men det kan være lønnsom bedrift for den som reiser mye. For hver krone du handler med dette kredittkortet så tjener du 1 CashPoint hos Norwegian. Det skal ikke mange månedene med handling til før du sitter igjen med en flybillett.

365Privat MasterCard

Til sist vil vi nevne et kredittkort som passer perfekt for den som vil spare penger på drivstoff, men ikke for alle andre. Kredittkortet heter 365Privat MasterCard og gir deg 3,65% av pengene tilbake på drivstoff. Det er en solid bonus, og kombinert med 30 øre ekstra i rabatt dersom du fyller hos Esso, så kan du spare så mye som 81 øre per liter bensin. Dette er altså det optimale kredittkortet med cashback for deg som kjører mye og vil spare penger på nettopp dette!