Informasjon om Komplett Bank refinansiering

Finanzierung

Komplett Bank er en av de nyeste aktørene innenfor refinansiering av gjeld. Banken ble startet opp i 2014, og er eid av samme selskap som står bak elektronikkbutikken Komplett.no. Søker du om refinansiering gjennom Komplett Bank kan du være sikker på at du får et moderne lån med lavere rente enn hva du har i dag. Faktisk så kan du refinansiere så store summer som 400 000 kroner her, slik at Komplett Bank absolutt ikke er noe dårlig alternativ.

Betingelser og vilkår

Med refinansiering hos Komplett Bank kan du søke om lån fra 10 000 til 400 000 kroner. Du kan samle alle lån under en og samme bank, og få en månedlig faktura. Renten vil være gunstig sammenlignet med de fleste smålån og kredittkort, og gjennomsnittlig effektiv rente hos Komplett Bank ligger på 16,9 prosent. Dette inkluderer et etableringsgebyr på 640 kroner og et månedlig termingebyr på 35 kroner.

Laveste mulige nominelle rente hos Komplett Bank er 7,9 prosent. Din rente når du skal refinansiere hos Komplett Bank fastsettes først når du har søkt om lånet, og avgjøres på bakgrunn av faktorer som økonomisk situasjon og lånebeløp.

Fordeler med å refinansiere hos Komplett Bank

logo-komplettbankDet er mange fordeler med å refinansiere gjeld gjennom et lån hos Komplett Bank.

Den største fordelen er at du selv velger når du vil ha avdragsfrihet. Så lenge du betaler rentene dine hver måned, så kan du måned for måned velge hvor store avdrag du vil betale – og ikke minst om du vil betale i det hele tatt. Slik kan du fortsette i det uendelige, for det er nemlig ikke noe nedbetalingsfrist hos Komplett Bank. Dette er unikt for refinansiering i Norge!

Søke om refinansiering

Komplett Bank er en moderne internettbank som kun mottar søknader via sine nettsider. Å søke om refinansiering tar svært kort tid, og dersom du skal refinansiere summer på under 50 000 kroner, så vil lånet kunne utbetales samme dag. For større summer er det sjeldent mer enn 1-2 dagers ventetid. Søkekriteriene for å få refinansiering fra Komplett Bank sier at du må være minst 20 år gammel, du kan ikke ha betalingsanmerkninger/inkasso og du må være norsk statsborger.