Tivoli Hotel

OBS. MÅ FØRST BRUGES PÅ NET NÅR DE HAR VÆRET BRAGT I KULTUR PÅ SØNDAG DEN 5 SEPT. Åbningen af det nye Tivoli Hotel Hotellet har bl.a. 382 værelser i Tivoli-design og 20 tematiserede Garder- og Columbineværelser. (Foto: Martin Bubandt)

Tivoli Hotel er et moderne og semi-luksuriøst som ligger sentralt i sentrum av Danmarks hovedstad, København. Hotellet har nylig gjennomgått en større renovasjon og byr derfor på overnatting i høyst moderne omgivelser. Dessuten tilbys det massevis av spennende fasiliteter på Tivoli Hotel, som gjør det optimalt som overnattingsdestinasjon for en ferie i København. Hotellet kan du booke på hotell KøBenhavn

Beliggenhet

Tivoli Hotel ligger meget sentralt til i København, i et aldri så lite hotellstrøk langs byelven. Samtidig er avstanden til den populære handlegaten Strøget på knappe 2 kilometer, slik at man bor et lite stykke unna det verste nattelivet og bystøyen. Avstanden til byens populære Tivoli er for øvrig på 1,7 kilometer, slik at man må regne med en spasertur på opp mot 20 minutter dersom man skal kjøre karuseller (hotellets navn kan være noe misvisende). Utover dette så er beliggenheten mer eller mindre perfekt for turister, med flott utsikt over byelven og massevis av restauranter og butikker i de nærliggende gatene.

Rom

Tivoli Hotel er et av de største hotellene i sentrum av København, med nesten 400 gjesterom av moderne standard. De fleste rommene er nylig oppusset, slik at du kan forvente deg et flott og moderne hotellrom. Tivoli Hotel har tross alt blitt tildelt 4 stjerner for sin kvalitet og service. De største familierommene på hotellet har sengeplass til fire personer, mens det også finnes familierom for 3 personer. Når det gjelder dobbeltrommene så varierer standarden fra vanlig dobbeltrom til Superior- eller Executive-dobbeltrom. Inkludert på alle rommene er fasiliteter som klimaanlegg, minibar, kaffetrakter, TV, telefon, safe og ikke minst gratis trådløst internett.

Fasiliteter

Tivoli Hotel er et omfattende hotellkompleks med det meste av fasiliteter. Blant annet kan vi nevne 2 forskjellige restauranter, i Tivoli Brasserie og Sticks n Sushi. Sistnevnte spesialiserer seg naturligvis på sushi, mens førstnevnte serverer fra en internasjonal meny. Frokost serveres også, men er sjeldent inkludert i prisen. Utover dette har hotellet egen bar/lounge, og tjenester som romservice, renseri, døgnåpen resepsjon tilbys også. For deg som vil koble helt av på ferie, så kan du kose deg i hotellets egen badstue, eller forbrenne noen kalorier i treningssenteret. Hotellet har også innendørs badebasseng med eget barnebasseng.